Skip to main content

Webutvikling

Vi har lang erfaring med å designe, bygge og vedlikeholde nettsider og tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset til deg og din bedrift.

Har du et spennende prosjekt eller en nettside du vil diskutere? 
Kontakt oss for en prat.

Vi utvikler nettsider som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer optimalt og gir din bedrift gode resultater og synlighet på nett!

I dagens digitale verden er det forventet å ha en tilstedeværelse på nett for en bedrift. En nettside fungerer som bedriftens digitale identitet, og skaper konkurransedyktighet, synlighet og troverdighet. Nesten like forventet, er at nettsiden fungerer optimalt, er raskt, og er godt tilpasset ulike skjermstørrelser og kontekster.

I tillegg til teknisk kompetanse, krever webutvikling også kreativitet og designferdigheter. Å kunne skape et attraktivt og intuitivt brukergrensesnitt er avgjørende for å tiltrekke og beholde besøkende på nettstedet. Dette innebærer å tenke på brukeropplevelsen på tvers av ulike enheter og skjermstørrelser, og sørge for responsivt design som tilpasser seg alle plattformer.

Vi skjønner at hver bedrift har unike behov og målsettinger, og derfor legger vi stor vekt på å samarbeide tett med deg gjennom hele prosessen. Sammen lager vi en plan for design, innhold og funksjonalitet før vi setter opp et fungerende utkast til løsning.

Dette gjør vi:

Utvikling av nettsider

Akrobat bruker WordPress og skreddersyr nettsider til dine behov. WordPress er en av verdens mest brukte publiseringsløsninger og har en rekke plugins og tillegg som gjør at det er enkelt å implementere avanserte funksjoner på en kostnadseffektiv måte.

Sammen med deg, lager vi en plan for design, innhold og funksjonalitet før vi setter opp et fungerende utkast til løsning.

Utvikling av nettbutikk

Vi har god erfaring med å sette opp nettbutikker i WordPress med WooCommerce, og hjelper deg med å skape en skreddersydd nettbutikk-løsning som passer til ditt behov.  

WooCommerce er den ledende netthandelsløsningen for WordPress og kan integreres med betalingsløsninger som PayPal, Stripe, Vipps og Klarna.

Blogg

En blogg kan være en nyttig måte å kommunisere med publikummet ditt på, og er med på å øke organisk trafikk til nettsiden via Google og deling på sosiale medier. Her har du også en god mulighet til å vise publikum hva dere som bedrift kan, samtidig som du bygger tillit og kundelojalitet. Vi hjelper deg med oppsett av blogg på nettsiden, og gir deg opplæring i hvordan du publiserer innlegg på egen hånd.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev er en kostnadseffektiv måte å bygge kundelojalitet, øke trafikk til nettsiden og markedsføre dere som bedrift. Vi setter opp maler for nyhetsbrev i Mailchimp og hjelper deg med å importere dine kundekontakter, slik at dere enkelt kan sette i gang med å nå ut til deres kundegruppe.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi hjelper deg med å optimalisere nettstedet ditt for å få bedre synlighet i søkemotorer som Google. Vi forsikrer oss om at nettsiden din er rask og yter optimalt, i tillegg har vi fokus på god brukeropplevelse slik at nettstedet ditt har et godt fundament for å oppnå gode resultater.

UX design/Brukeropplevelser

UX design, eller brukeropplevelser om du vil, handler om å skape gode opplevelser for brukeren på digitale plattformer. Brukeren og deres mål står i fokus, og vi jobber for å skape effektive, sømløse og enkle løsninger for at brukeren får en god opplevelse på din plattform. 

Universell utforming av digitale plattformer er lovpålagt, og vi har dette alltid i bakhodet når vi designer nettsider. Din plattform bør kunne brukes av alle, uansett funksjonsevne. Ved å ha fokus på dette allerede i skissefasen av din løsning, sparer man både tid og penger enn å måtte implementere dette i ettertid. Å ha en universell utformet nettside gjør det enklere for alle brukere å nå sitt mål! 

En velfungerende nettside eller digital plattform gir mange fordeler, blant annet kan det øke konvertering, gi økt kundetilfredshet og gi deg en bedre plassering i søkemotorer, og det kan også gi deg flere potensielle brukere. Vinn, vinn for både deg og brukeren, med andre ord!

Drift og vedlikehold

Nettsiden er ferdig, og lansert, men dette betyr at den også må driftes og vedlikeholdes. Kanskje du også har fått tilbakemeldinger, og har skaffet erfaringer på hva slags justeringer som bør gjennomføres. Vi kan hjelpe deg med å drifte og vedlikeholde nettsiden slik at den alltid er i god form, i tillegg gjennomføre iterering og justeringer som trengs basert på tilbakemeldinger og erfaringer.

Opplæring i system

Vi tilbyr både individuell opplæring og opplæring for teamet slik at dere enkelt kan forvalte nettsiden deres på egenhånd.

Vi bygger på WordPress, en skalerbar og fleksibel plattform som passer for store og små nettsteder.

Akrobat bruker WordPress og skreddersyr nettsider til dine behov. WordPress er en av verdens mest brukte publiseringsløsninger og har en rekke plugins og tillegg som gjør at det er enkelt å implementere avanserte funksjoner på en kostnadseffektiv måte.

Dette er en fleksibel og skalerbar plattform, som passer til både store og små nettsteder, og i tillegg gir deg rom til å vokse eller utvide bedriften din med for eksempel en nettbutikk. Vi utvikler WooCommerce nettbutikkløsning for WordPress som gir deg den fleksibiliteten du trenger til å vokse. WooCommerce er lett å integrere med blant annet Klarna, PayPal, Vipps, Netaxept eller faktura. Det lar seg også integrere med de fleste kassa- og regnskapssystemer.

WordPress er også veldig brukervennlig, noe som gjør at det er enkelt for deg å administrere siden selv.

Prosjekter: webutvikling

Union Brygge

Union Brygge

Nettside og innholdsproduksjon

Strømsø United

Strømsø United

Visuell utforming og nettside

Ingenting er bedre enn fornøyde kunder! Se hva Hilde fra Ethics in Dementia sier om oss.

Akrobat ved Margrethe Hagen har vært en svært god samarbeidspartner i arbeidet med å utvikle en nettside for et større internasjonalt forskningsnettverk (COST-aksjon) om etikk og demens. De er faglig dyktige, tilgjengelige og lydhøre for innspill, de har alltid levert de de har sagt at de skal levere innen frister, og med et høyt faglig nivå. Jeg samarbeider gjerne med Akrobat igjen, med liknende prosjekter!

Hilde ThygesenEDEM -cost project

Trenger du hjelp med webutvikling?

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med din nettside.

Margrethe Hagen
Daglig leder / AD
Tlf: 997 08 172
[email protected]
Aina Omholt Øvre
Prosjektleder
Tlf: 952 11 871
[email protected]