... Skip to main content

Markedsføring og kommunikasjon

Akrobat hjelper deg med å finne smarte måter å snakke på. Vi hjelper deg med kanalvalg og spissing av budskapet slik at du snakker til de rette folka – målgruppen til akkurat din bedrift.

Trenger du hjelp til markedsføring og kommunikasjon?
Kontakt oss for en prat.

Illustrert bilde av markedsføring og kommunikasjon

En Facebook-konkurranse? Kommunikasjon
En YouTube-video? Kommunikasjon.
En magasinannonse? Kommunikasjon.
Alt er kommunikasjon.

Markedsføring er et belastet begrep. Tankene går raskt til pågående dørselgere, clickbaits og salgstriks. Men markedsføring har lite å gjøre med roping og skriking. Formålet med markedsføring er å løse et problem – din kundes problem. Derfor er det avgjørende å kjenne din målgruppe godt. Hva opptar henne eller ham? Hvordan kan dine produkter eller tjenester være til hjelp? Du må kunne sette deg i kundenes sko, forstå deres behov og drømmer. Først når du skifter fokus fra deg selv til kunden, oppnår du en god effekt av markedsføringen.

Med fremveksten av sosiale medier og et økende antall mediekanaler er det ikke så lett å bli sett og hørt i mylderet av annonsører som snakker i munnen på hverandre. Vi hjelper deg med å navigere gjennom dette landskapet ved å utvikle strategier, innhold og kommunikasjon som skiller seg ut og engasjerer dine kunder. Sammen kan vi bygge en tilstedeværelse som ikke bare når gjennom støyen, men også bygger relasjoner med dine potensielle kunder.

Dette gjør vi:

Facebook-annonsering

Med Facebook-annonsering kan du effektivt nå ut til og engasjere målgruppen din. Ved å målrette annonser basert på demografiske data, interesser og atferd, kan du øke synligheten for din bedrift eller ditt produkt blant potensielle kunder. Du kan også kjøre Instagram-kampanjer direkte fra Facebook sin annonseplattform, slik at du enkelt kan synliggjøre bedriften din på flere plattformer.

Les mer om våre tjenester innenfor sosiale medier

Kommunikasjonsplan og innhold på sosiale medier

En kommunikasjonsplan for sosiale medier er nøkkelen til å oppnå målene dine på plattformene. Sammen med deg setter vi opp en plan, slik at du kan sikre en konsistent tilstedeværelse og effektiv kommunikasjon med din målgruppe.

Les mer om våre tjenester innenfor sosiale medier

Annonsering med Google Ads

Google Ads er en kraftfull plattform for digital annonsering som lar bedrifter nå ut til målgruppen sin på Google-søk og andre plattformer. Ved å målrette annonser basert på søkeord, interesser og demografiske data, kan du øke synligheten og generere målrettet trafikk til nettsiden din, samtidig som du får detaljert innsikt i annonseresultater for optimalisering. Vi hjelper deg med annonsering på Google Ads, slik at du kan bli synlig på nett.

Avis/magasin annonser

Magasiner er et distraksjonsfritt medium hvor du har muligheten til å fange leserens oppmerksomhet på en helt annen måte enn på nettet.Mens man snakker om annonseblindhet på nett, vi er så vant med å se nettannonser at vi knapt legger merke til dem lenger. Det samme gjelder ikke for aviser eller magasiner som innbyr til fordypning og langlesning. Det finnes et magasin for nesten enhver tenkelig interesse eller fagfelt. Skal du snakke til en helt bestemt målgruppe, kan annonsering i et bransjemagasin være en god løsning.

Nettannonser

Det er nesten uendelige muligheter med annonsering på nett. Nettannonsering tilbyr en målrettet og effektiv måte å markedsføre produkter eller tjenester på digitale plattformer. Her har man mulighet til å spesifisere plattform etter hvor dine kunder er, som for eksempel i din lokale nettavis, i sosiale medier eller på en bransjespesifikk nettside. Nettannonsering gir også muligheten til å måle resultater nøyaktig og justere strategier for å oppnå best mulig avkastning på investeringen.

Utendørsreklame

Med utendørsreklame kan man nå et bredt publikum og bygge merkevarebevissthet. Gjennom annonser på busser, reklametavler, og andre utendørsflater, kan bedrifter skape synlighet og nå potensielle kunder mens de er på farten. Denne formen for reklame kan være spesielt effektiv i urbane områder med høy trafikk, og gir en måte å få merkevaren din sett i det offentlige rommet.

Messer og stands

Vi hjelper deg med alt du trenger til messer og stands, fra design av messevegger og rollups, til bekledning og rekvisitter. Vi tenker helhetlig når vi designer messestands. Messevegger, rollups, beachflags, giveaways – ja, selv valg av bekledning og rekvisitter skal bygge oppunder det du ønsker å formidle.

Relevante prosjekter

Brakar

Brakar

Vinterkampanje

Hellebæk

Hellebæk

Markedsføring av boligprosjekt

Rollag 2020

Rollag 2020

Kommunikasjonskonsept

Hindringer for kommunikasjon

Avsender sender et budskap som blir oppfattet av mottakeren. Enkelt, ikke sant? Slik burde det ha vært, men svært ofte skjer det noe på veien. Det du selv mener er klar tale, når likevel ikke frem. En klassisk feil er å anta et mottakeren ligner deg selv.

Vanlige hindringer for kommunikasjon kan være at du og mottakeren ikke snakker samme språk, mottakeren kan oppfatte temaet som uinteressant eller budskapet ditt drukner i støy fra konkurrerende merkevarer.

Trenger du hjelp med markedsføring og kommunikasjon?

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med kommunikasjon og markedsføring som er tilpasset din bedrift.

Margrethe Hagen
Daglig leder / AD
Tlf: 997 08 172
[email protected]
Aina Omholt Øvre
Prosjektleder
Tlf: 952 11 871
[email protected]