... Skip to main content

Sosiale medier

Med markedsføring i sosiale medier kan du øke salget, drive trafikk til nettsiden og komme tettere på kundene dine.

Trenger du hjelp med å finne din stemme i sosiale medier?
Kontakt oss for en prat.

Overveldet av sosiale medier? Vi i Akrobat hjelper deg med å skape godt innhold som blir både likt og delt.

Har du følelsen av at sosiale medier stadig blir nedprioritert på din to-do-liste? Du er ikke alene. Å skape godt innhold, svare på henvendelser og sette seg inn i nye funksjoner, kan være både tidkrevende og overveldende. Ved å overlate hele eller deler av driften av dine SoMe-kanaler til oss, kan du fokusere på det du kan best – å drive din egen bedrift.

Vi begynner med å utarbeide en sosiale medier-strategi som tar hensyn til din merkevareidentitet, dine mål og dine målgruppers preferanser. Deretter kan vi ta ansvar for alt fra tekstforfatting til visuelt innhold, inkludert fotografering og produksjon av engasjerende reels. Ønsker du å annonsere på sosiale medier, setter vi opp annonsekonto og hjelper deg med å målrette annonsene mot riktig publikum.

Dette gjør vi:

Overordnet SoMe-strategi

Hvilke sosiale medier bør du prioritere? Hvor ofte skal du poste? Hvem er din hovedmålgruppe? Vi hjelper deg med å svare på alle disse spørsmålene og utvikler en overordnet SoMe-strategi for din bedrift.

Innholdsproduksjon

Trenger du tekst, foto, film eller design til dine SoMe-kanaler, er vi de rette folka. Vi tilpasser innholdet til den aktuelle kanalen.

Annonsering på sosiale medier

Annonsering på sosiale medier åpner for markedsføring med sylskarp presisjon og med umiddelbare målinger på hva som fungerer, kan du være trygg på at annonsekronene brukes der de virker best. Vi hjelper deg med å lage en strategi for din sosiale medier-kommunikasjon, setter opp din bedriftsprofil og annonsekonto og oppretter annonser og innlegg mot spesifikke målgrupper

Maler til sosiale medier

Hvis du ønsker å produsere innhold selv, men trenger et lite dytt i starten, kan vi utvikle maler i verktøy som f.eks. Canva. Med farger fonter, og grafiske elementer på plass, blir jobben superenkel videre.

SoMe workshops og kurs

Vi holder workshops og kurs tilpasset din SoMe-utfordring. Enten du er en nybegynner som ønsker å lære grunnleggende prinsipper eller en erfaren bruker som vil dykke dypere, hjelper vi deg med å mestre sosiale medier.

Relevante prosjekter

Union Brygge

Union Brygge

Nettside og innholdsproduksjon

Brakar

Brakar

Vinterkampanje

Hansen & Andersen

Hansen & Andersen

Visuell identitet

Instagram har opplevd en eksplosiv vekst de siste årene, og har nå blitt det nest mest engasjerende sosiale mediet etter Facebook, men utnytter du alle verktøyene de tilbyr?

Les mer om hvordan du oppretter en bedriftskonto på Instagram for å benytte annonser og se statistikk.

Filter

Instagram bedriftsprofil

Slik lager du en bedriftsprofil på Instagram

Instagram har vokst fra å være et medium oversvømt av feriebilder til å bli det nest mest engasjerende mediet etter Facebook.

Trenger du hjelp med bedriftens sosiale medier?

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan skape godt innhold som blir både likt og delt.

Margrethe Hagen
Daglig leder / AD
Tlf: 997 08 172
[email protected]
Aina Omholt Øvre
Prosjektleder
Tlf: 952 11 871
[email protected]