Skip to main content

Tjenester

Å overleve som bedrift i dagens mediebilde kan sammenlignes med romertidens gladiatorkamper, der folkets dom og antall ”likes” var avgjørende for kampens utfall. Ditt prosjekt fortjener en plass i manesjen. Sammen finner vi løsninger som publikummet ditt vil bifalle.

Logo og profil

Gi kundene økt kjennskap til bedriften din med en sterk og tydelig visuell profil. Akrobat hjelper deg med alt fra logo til en komplett profilmanual med retningslinjer for bruk av farger, typografi og profilelementer.

Mer om logo og profil

Responsive nettsider

Vi lager vakre og brukervennlige nettsider i WordPress, skreddersydd til dine behov. Selvfølgelig tilpasset mobil og nettbrett.

Mer om webutvikling og design

WooCommerce nettbutikk

WooCommerce er den mest populære netthandelsløsningen for WordPress og brukes av over 3,8 millioner nettbutikker. Det er ikke uten grunn. WooCommerce er fleksibelt, robust og rimelig i drift!

Mer om WooCommerce nettbutikk

Idé- og konseptutvikling

Har du tanker om et nytt prosjekt, tjeneste eller produkt og trenger hjelp til å komme videre? La dine ideer vokse sammen med våre. Mye spennende kan oppstå når to verdener møtes.

Mer om idé og konseptutvikling

Grafisk design

Med en gjennomtenkt layout og riktig typografi vil en trykksak innby til langlesing og fordypning. Man snakker om sakte-TV og sakte-mat.  Kan en brosjyre eller et magasin være din sakte-markedsføring?

Mer om grafisk design

Illustrasjon

Illustrasjoner kan bli brukt til så mangt! Det er et supert virkemiddel for å kommunisere bedre. Vi i Akrobat utvikler utrolig mange illustrasjonsstiler, fra realistisk til abstrakt.

Mer om illustrasjon

Sosiale medier

Vi hjelper deg med å lage en strategi for din kommunikasjon på sosiale medier, setter opp din bedriftsprofil med tilhørende annonsekonto, samt oppretter annonser og innlegg mot spesifikke målgrupper.

Mer om markedsføring i sosiale medier

Markedsføring og kommunikasjon

Skal noen lytte til din stemme i mylderet av bedrifter som snakker i munnen på hverandre, gjelder det å finne smarte måter å snakke på. Vi hjelper deg også med valg av kanal slik at du snakker til de rette menneskene – målgruppen til din bedrift.

Mer om markedsføring og kommunikasjon