... Skip to main content

Grafisk design

I Akrobat tilbyr vi grafisk design av en rekke produkter som kan markedsføre bedriften din. Enten du trenger en illustrasjon, en godt designet trykksak eller digitalt markedsføringsmateriell, kan våre grafiske designere hjelpe deg.

Har du behov for en grafisk designer?
Kontakt oss for en prat.

Grafisk design er nøkkelen til å formidle din merkevares identitet og budskap på en visuelt tiltalende og engasjerende måte, slik at du skiller deg ut i mengden og etterlater deg et varig inntrykk.

Det anslås at vi eksponeres for rundt 1000 ulike merkevarer hver dag, og i et slikt mettet marked blir grafisk design et viktig våpen i kampen om oppmerksomheten. Bildebruk, farger og typografi vil sammen danne et visuelt inntrykk som ikke bare formidler budskapet til bedriften, men også trigger assosiasjoner og følelser hos mottakeren.

Vi i Akrobat forstår viktigheten av å levere designløsninger som engasjerer og kommuniserer tydelig med publikum. Designvalgene bør ikke overlates til tilfeldigheter eller personlig smak, men heller være strategiske valg som tar hensyn til målgruppens preferanser og hvilket inntrykk du ønsker at mottakeren skal sitte igjen med.

Dette gjør vi:

Logo og profil

Grafisk design av logoer krever en balanse mellom kreativitet, enkelhet og kommunikasjon. En velutformet logo skal  umiddelbart kommunisere bedriftens identitet og verdier. Les mer om hvordan vi jobber med utforming av logo og profil.

Brosjyrer og DM

Med tilnærmet uendelige muligheter når det gjelder format, papirkvalitet og nye trykkemetoder, kan du få en brosjyre eller DM som pirrer både synssansen og taktilsansen.

Årsrapporter

En årsrapport er ikke bare en presentasjon av tall og tørre fakta, men et tydelig signal om hvor du er og hvor du skal. Bilder og tekst er nøye avstemt for å styrke merkevaren din.

Merkantile trykksaker

Visittkort, brevark og konvolutter. Dokumentmaler og presentasjonsmaler. Enhetlig og profesjonelt.

Emballasje

Innpakningen skaper forventninger. Materiale, form og løsning skal stemme med produktet og din merkevarestrategi.

Kundemagasiner

Snakk direkte med målgruppen din om temaer de er opptatt av, i et medie som er ditt eget.

Messestands

Vi tenker helhetlig når vi designer messestands. Messevegger, rollups, beachflags, giveaways – ja, selv valg av bekledning og rekvisitter skal bygge oppunder det du ønsker å formidle.

Plakater

For kulturarrangementer er plakater et must. Et tydelig visuelt uttrykk løfter fram ditt arrangement i gatebildet.

Rollups

Rollups er anvendelig til både messer og som fast element i resepsjon eller inngangsparti. Vi hjelper deg gjerne med design og utforming.

Fasadedekor og skilt

Fasaden er det det første folk ser når de kommer på besøk til bedriften din. Med en helhetlig visuell profil vil både fasadedekor og skilt være med på å gi et godt inntrykk.

Relevante prosjekter

Oi! Drammen

Oi! Drammen

Nytt bymagasin for Drammen

Husbanken 75 år

Jubileumslogo og profil

Mesa Libre

Mesa Libre

Mesa Libre

Papiret, et format som verken krever programoppdatering eller omstart.

Å kjenne teksturen av papiret, lukten av trykksverte, vekten i hånden. Selv i digitaliseringens tid er trykksaken høyst aktuell, kanskje nettopp fordi vi trenger en motvekt til den digitale støyen. Papiret er et format som verken krever programoppdatering eller omstart. Med en gjennomtenkt layout og riktig typografi, vil en trykksak innby til langlesing og fordypning. Man snakker om sakte-TV og sakte-mat.  Kan en brosjyre eller et magasin være din sakte-markedsføring?

Trenger du hjelp med grafisk design?

Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med kreativ og målrettet grafisk design tilpasset din målgruppe.

Margrethe Hagen
Daglig leder / AD
Tlf: 997 08 172
[email protected]
Aina Omholt Øvre
Prosjektleder
Tlf: 952 11 871
[email protected]