... Skip to main content

AKROBATS
5 BUD

Å være en akrobat er hardt arbeid.
For å gjøre en best mulig jobb for kundene våre, har vi laget 5 bud som vi strekker oss etter.

1. Vi skal være modige

Til kamp mot vanetenkningen! I Akrobat velger vi ikke alltid minste motstands vei selv om fallhøyden kan bli stor. Ikke dermed sagt at vi skal gjøre det vanskeligere enn nødvendig heller, men å tørre å stille spørsmål og ikke ta oppleste og vedtatte sannheter for gitt, er viktig i en kreativ prosess.

2. Vi skal strekke oss langt

I Akrobat setter vi standarden høyt. Vi vet at fornøyde kunder er vår beste reklame og det er viktig for oss at vi kan stå inne for resultatet. Kall det yrkesstolthet.

3. Vi skal tenke stort

Gode ideer er ikke forbeholdt store kunder. Tvert om, krever det enda større tankekraft når budsjettene er begrenset og ambisjonene er store. Egentlig et paradoks, men trange rammer kan ofte være det som fremkaller mest kreativitet.

4. Vi skal være ydmyke og ujålete

I Akrobat fungerer vi helt fint på vanlig traktekaffe. Dyre designerbriller og firmabiler finner du ikke hos oss, det eneste jåleriet er en forkjærlighet for stinkende oster med fikensyltetøy.  Sånn bortsett fra det, er det en snusfornuftig nøysomhet som gjelder.

Vi er heller ikke særlig redde for å få skitt på fingrene eller å stikke hodet ned i trykkpressa. For å få jobben gjort, er det jo bare å “brette opp arma” som Margrethe pleier å si.

5. Vi skal være ærlige og redelige

En avtale er en avtale, både når det gjelder penger og levering. Vi vet det er viktig for deg å holde budsjett, og som kunde hos oss skal du ikke oppleve å få uventede høyere fakturaer når jobben er ferdig. Hvis spesifikasjonene i prosjektet blir forandret underveis, gir vi deg alltid beskjed i forkant slik at du kan vurdere om du ønsker å utvide prosjektet.