... Skip to main content

Vi er Akrobat, et reklamebyrå i kompaktformat. Vi holder til i Drammen, midt i mellom Oslo og Kongsberg. Vi hjelper bedrifter med å bli tydelige og synlige gjennom markedsføring og kommunikasjon, webutvikling og grafisk design.

Akrobat er et alternativ til de større reklamebyråene og selv små kunder skal føle seg store hos oss.

Vi ønsker å møte hver kunde på en genuin måte, uansett størrelse på prosjektet. Uansett om du representerer en stor etablert bedrift eller er i oppstartsfasen med begrensede ressurser, tar vi prosjektet ditt på alvor. Ved å velge et byrå som er dedikert til å levere høy kvalitet og personlig oppfølging, kan du sikre at dine kommunikasjonsbehov blir møtt på en effektiv og engasjerende måte, uansett størrelsen på din organisasjon eller ditt prosjekt.

I Akrobat har du direkte kontakt med eksperter innen ulike fagområder. Dette kan føre til mer effektiv kommunikasjon og raskere beslutningsprosesser. Da slipper man misforståelsen når beskjeder skal gå gjennom mange ledd. Som kunde hos oss har du mulighet til å være involvert i prosessen fra start til slutt. Dette kan gi deg større kontroll og trygghet i utførelsen av prosjektet.

Vi er et lite og effektivt byrå med konkurransedyktige priser. Hos oss betaler du ikke for et kobbel av konsulenter, selgere og prosjektledere. Dersom vi har behov for kompetanse utover det vi selv besitter, kan vi koble på ekstra folk fra vårt nettverk av dyktige frilansere der det er nødvendig.

Vi hopper ikke rett på løsning, men tar oss tid til både strategi og kreativitet. Kreativ tilnærming er en nøkkelfaktor for enhver vellykket kommunikasjonsstrategi. Det handler om å tenke utenfor boksen, utfordre det konvensjonelle og finne løsninger som skiller seg ut og fanger oppmerksomheten til målgruppen din. For oss handler kreativitet ikke bare om å være original eller estetisk tiltalende, men også om å formidle ditt budskap på en engasjerende måte som resonnerer med publikum.

Margrethe Hagen

AD/Grafisk designer

99 70 81 72
[email protected]

Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webdesign, grafisk design eller kommunikasjon.

Margrethe er en tusenkunstner som i tillegg til å være kreatør, også behersker rytterkunsten, kunsten å være tenåringsmamma, samt å være sirkusdirektør på eget småbruk med nok dyr til et middels stort sirkus. Når Margrethe ikke er opptatt med å sjonglere høyballer i egen stall eller utfører kreative krumspring i Akrobat, holder hun sin kunstneriske åre i aktivitet ved å produsere både tekst og illustrasjoner ut fra lystprinsippet. Noe som kommer kundene våre til gode med kreative løsninger som skiller seg ut i mengden. Kvalitet fremfor kvantitet!

Ta en titt på Margrethes tidligere arbeider her >

Aina Omholt Øvre

Prosjektleder/konsulent

95 21 18 71
[email protected]

Aina er klinisk barnevernspedagog og har mange års erfaring med å lede ulike prosjekter innen sosialsektoren. Med imponerende konversasjonsevner har Aina evne til å få de fleste mennesker til å føle seg vel. Aina har også utdannelse fra kunstskole og storkonsumerer kunst, kultur og design. Aina lar seg bevege og engasjere av det meste. Med et formsikkert blikk ser hun muligheter skjult for de fleste. Skrot i en container forvandles til vakre, smarte bruksgjenstander med litt finpuss og noen strøk maling på null komma niks.

Aina liker å ha et imponerende antall baller i lufta samtidig. Mens Margrethe nipper søvnig til morgenkaffen, har Aina rukket å utføre mange av dagens gjøremål. Strukturert og effektiv som hun er, har hun full kontroll på avtaler og løpende oppgaver – ingen ulempe når man skal lose vimsete designere (og kunder) gjennom prosjekter.

Grafisk designer Kristine Støyl Hansen

Kristine Støyl Hansen

Grafisk designer

Kristine har tegnet, malt og laget ting siden hun var barn og visste tidlig hva hun ville jobbe med. Hun har gått både design og håndverk samt interiør og utstillingsdesign på Åssiden VGS før hun tok  en bachelor i visuell kommunikasjon ved USN i 2019. Hun er således godt skolert for jobben som akrobat.

Kristine bor i Drammen og er sosial, strukturert, kreativ og løsningsorientert. Hun er en kløpper på strategisk design, UX design samt alle typer illustrasjoner, og er i full gang å vise fram kunstene sine i manesjen. Vi gleder oss til å se mer av dette fremover!

Betty Holmes

UX-designer

Betty er vår nye UX designer. Hun er en forkjemper for gode brukeropplevelser, at digitale flater skal være like tilgjengelig for alle type brukere, og slår et slag for brukersentrisk design. Hun er en problemløser og synes at det er ekstra gøy når oppgaver er litt vanskelig.

Betty er nysgjerrig av natur og finner mye glede i å tilegne seg nye kunnskaper og ferdigheter. Dette gjelder både fordypning i UX-faget, men også helt unødvendige fun facts, eller hvordan hun kan perfeksjonere pizzadeigen. Hun har jobbet som grafisk designer i 7 år, har utdanning innenfor økonomi og prosjektledelse og er nylig utdannet UX designer. En skikkelig potet!

På fritiden elsker hun å være kreativ. Dette inkluderer å strikke flere gensere enn hun trenger, sy kjoler til seg selv, eller få plutselige oppussingsinnfall hjemme. Betty bor på Strømsø sammen med samboeren og hennes to hunder.

Webutvikler Torstein Opperud

Torstein Opperud

AD/Webutvikler

Vondt i websiden? Da er Torstein mannen!

Torstein er vår faste freelancer, digital supermann og teknologinerd med et brennende engasjement for webutvikling, nettsideoptimalisering og generell tweaking.

Gjør forkortelser som UX, PHP, jQUERY og SEO deg lett svimmel? Sånn er det ikke for Torstein. Gi ham en skikkelig utfordring og Torstein har ofte funnet en løsning allerede før du har fullført setningen. Torstein tenker mens han snakker og deler velvillig av kunnskapen sin til både kunder og andre akrobater som forsøker å henge med som best det går.

Torstein er utdannet Art Director fra Westerdals og lagde sin første nettside allerede våren ’96! I tillegg til geeky webutvikling, har Torstein en forkjærlighet for bacon og ølbrygging, smågodt og sci-fi. Torstein beskriver seg selv som en MacGyver/Reodor Felgen/Byggmester Bob-hybrid. En allsidig mann, med andre ord!