T27 er et nytt eiendomsprosjekt i i en eldre bygård i Drammen sentrum. Akrobat har hatt ansvar for idé- og konseptutvikling, webutvikling og grafisk design av markedsføringsmateriell for de fleste flater og kanaler. Trine Bille Holter ved Tankespranget har stått for overordnet prosjektledelse, mens Nordvik Drammen står for salg. Nå er alle boligene solgt, og byggeprosessen igangsatt.

Prospekt

Prospektet er selve grunnsteinen i markedsføringen av boligprosjekter. Selv i vår digitale hverdag er det fortatt godt å ha noe konkret å bla i for å studere detaljer og drømme seg bort.

T27 ligger i Tollbugata på Strømsø i Drammen, et område som er ansett som litt lurvete av mange. Nå er imidlertid Tollbugatas dårlige rykte i ferd med å forsvinne og stadig flere synes at det er spennende med mangfoldet og de unike nisjebutikkene. I prospektet til T27 la vi derfor vekt på å løfte frem nabolagets unike kvaliteter og viste frem cafeer, butikker og restauranter i nærheten.

Interaktive annonser

Digitale annonser med en humoristisk vri, rettet mot en yngre målgruppe.

GATEANNONSERING

T27 ligger midt i sentrum av Drammen. Hvorfor ikke utnytte fortauet til å spre det glade budskap?
Her finnes det både permanente og midlertidige løsninger.

HANDOUT/DM

I Tollbugata har du nærhet til det meste. Vi lagde et sett med leveregler som la vekt på alt det spennende og unike som nabolaget har å tilby.