Skip to main content

Vipps betalingsløsning er kjent for de fleste,  men visste du at det er svært enkelt å legge til Vipps i din nettbutikk?

Vipps er en løsning de fleste av oss kjenner fra før og er både lettvint og sikker. Den største fordelen, er at kunden kan handle uten å lete frem kredittkort. Og enklere handleopplevelse gir til syvende og sist utslag i mer omsetning i nettbutikken din. Hvor mange av oss har ikke forlatt en handlekurv på nettet fordi kredittkortet ligger i veska og du ligger på sofaen og surfer på mobilen?

Akrobat er Vipps-partner og kan hjelpe deg med å integrere Vipps i din nettbutikk. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon og hjelp til dette.

Slik fungerer Vipps for nettbutikker:

Les mer på Vipps sine nettsider

Bestiller du Vipps til din nettbutikk på vipps.no, kan du velge WooCommerce som plattform og Akrobat som utvikler.

Kan vi hjelpe deg?

Lurer du på noe?  Vi hjelper deg gjerne!

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

Du kan ringe oss på tlf 99 70 81 72 eller sende en mail til [email protected] om du heller ønsker det.

Margrethe Hagen

Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webløsninger, grafisk design eller reklame.