Skip to main content

Tungt å komme i gang etter juleferien? Her er 10 enkle tips som kan hjelpe bedriften din til økt synlighet i det nye året.  

 1. Sørg for at nettstedet ditt er oppdatert

  Nettsiden er motoren i dagens digitale verden. Er det rusk i forgasseren, blir det dårlige resultater. Et godt tips er å gå inn på en eldre artikkel, gjøre endringer og publisere på nytt. Dette blir belønnet med bedre rangering i søkemotorene.

 2. Bli synlig i en fei med Google Ads

  Vis deg frem i manesjen! Du blir raskt synlig med Google Ads. Her er mulighetene (og innstillingene) mange. Prøv deg frem med Googles egne verktøy eller ta kontakt med oss om du trenger hjelp. Les mer om hvordan du kan komme i gang med Google Ads her.

 3. Oppdater Google Min Bedrift

  Visste du at du også kan legge ut nyheter på Google Min Bedrift? Det gir en ekstra liten boost i søkemotorene. Husk å ha oppdaterte åpningstider gjennom hele året, spesielt med tanke på høytider.

 4. Lag et årshjul med publiseringsplan for sosiale medier

  Facebook, LinkedIn eller Instagram? Eller hva med SnapChat og Twitter? Antall kanaler som roper om tilstedeværelse kan fort virke overveldende. Velg å fokusere på de kanalene som er relevante for din målgruppe. Husk å tilpasse innhold og form etter etter hvilken plattform du er på.

 5. Skriv et nyhetsbrev

  Et nyhetsbrev på e-post er fortsatt en svært effektiv kommunikasjonskanal. Det skaper relasjoner og oppfordrer til handling. Vis deg frem og kom i kontakt med nye kunder. Hold jevnlig kontakt uten å virke pågående, husk å skrive om det som vekker kundenes interesser.

 6. Lag en konkurranse på sosiale medier

  Konkurranser er en gøyal måte å engasjere publikummet ditt på. Det er også svært effektivt for å få nye følgere.

 7. Del, del, del!

  Bli en ledende stemme på nettet. Det blir du og bedriften din om du hyppig deler kunnskap og etter hvert får anerkjennelse fra et nettverk av brukere. Sosialt engasjement gir deg også en høyere rangering på Google.

 8. Bytt profil og bannerbilde på Facebook 

  Et lite signal om at du stadig er i fornyelse.

 9. Ta en hastighetstest av nettsiden din

  Sørg for at bilder og videoer ikke er for store, Google straffer nettsider med lang nedlastingstid og rangerer trege sider lavt. Hvilken server du benytter er også svært avgjørende for hastigheten, spesielt hvis du driver nettbutikk eller har andre ressurskrevende elementer på siden din. Har du en WordPress-side bør du tenke deg om to ganger før du installerer en ny plugin da dette også gjør siden din tyngre og kan i visse tilfeller også by på en sikkerhetsrisiko. Et godt verktøy for å teste hastigheten finner du her : https://gtmetrix.com/ For de mindre tekniske, er dette et godt verktøy: https://www.seoptimer.com/

 10. Pass på sikkerheten – oppdater  WordPress og plugins

  For deg som har en WordPress-nettside er det ekstremt viktig at du holder denne og tilhørende plugins oppdatert til enhver tid. Har du først blitt hacket, er kan det være en stor jobb å rydde opp etterpå.
  Har du ikke tid til å gjøre dette selv, hjelper Torstein deg gjerne.

Kan vi hjelpe deg?

Lurer du på noe?  Vi hjelper deg gjerne!

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

Du kan ringe oss på tlf 99 70 81 72 eller sende en mail til [email protected].

Chat med en Akrobat
Margrethe Hagen

Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webløsninger, grafisk design eller reklame.